Welcome

(ENG) Welcome to my blog with things I made after an existing pattern (ShiMade), and those I created myself (ShiCr).
If I have to sit still and my hands can't be busy, I don't feel very happy. So, when my son played in the playgarden, when I waited for him in music school, when I'm visiting people I know better, during the lunch pauze at work, ... (even if I go to our good butcher and have to stand in the row, gigle), ... I mostly have something with me to work on. Now, some people just know me as "die madam die knutselt" (that lady who crafts); a few told me if they hadn't seen me in a while: "I wondered what happened to "die madam die knutselt"", and children were saying: "look mom, there's "die madam die knutselt". ... And more and more people ask me what I ever made, but since my hobby-blog is only made for stuff with a how to, and I don't have it (yet) for all of them ... I made a seperate blog for it. (I doubted a while to call it "die madam die knutselt" but it isn't very international, is it.)
SO, thanks for visiting, and may it inspire you  ;-)

(NL) Welkom op mijn blog met dingen die ik volgens bestaande patronen gemaakt heb (ShiMade), en deze die ik zelf gecreëerd heb (ShiCr).
Als ik stil moet zitten, en mijn handen kunnen niet bezig  zijn, voel ik me niet zo gelukkig. Dus, als mijn zoontje in de speeltuin speelde, wanneer ik op hem wachtte in de muziekschool, wanneer ik mensen bezoek die ik beter ken, tijdens de lunchpauze op het werk ... (zelfs als ik in de rij sta bij onze goede slager, giechel) ... heb ik meestal iets bij om aan te werken. Zodoende zijn er mensen die me enkel kennen als "die madam die knutselt"; een aantal die me een tijdje niet gezien hadden, vertelden me dat ze zich al afvroegen wat er met "die madam die knutselt" gebeurd was, en kinderen zeiden:"kijk mama, daar is"die madam die knutselt"". ... En meer en meer mensen vroegen wat ik al allemaal gemaakt had, maar daar mijn hobby-blog enkel gemaakt is voor dingen met een uitleg, en ik deze (nog) niet voor allemaal heb ... heb ik er maar een aparte blog voor gemaakt. (ik heb een tijd getwijfeld of ik het "die madam die knutselt" zou noemen, maar dat is niet ech internationaal, nietwaar.)
DUS, bedankt voor het bezoek, en moge het je inspireren  ;-)

2 comments:

 1. Hi hi hi je doet me lachen met je benaming. Die madam die knutselt. Ik ken dat, hier komen de mensen me ook heel vaak vragen met wat ik nu weer bezig ben. Toen onze meisjes nog klein waren, en ik ook overal met hun naar toe moest, had ik ook altijd een handwerkje op zak. Nu is dat nog zo, maar dan niet meer voor de meisjes rond te voeren. Het gevoel van ongelukkig te zijn als je handen niets te doen hebben, is ook niet leuk hé, maar bij de slager heb ik mijn werkjes toch nog niet boven gehaald. Zo erg is mijn verslaving nog net niet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is het nadeel van een goede slager, je moet daar soms een uur, echt waar hee, een uur staan aanschuiven !!!
   Nog bedankt voor al die leuke reacties :-D

   Delete

thanks for commenting :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...